fbpx
Maandag, maart 04, 2024
XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display
  • XP-PEN Artist 22 Pro Pen display

XP-PEN Artist 22 Pro Pen display

EUR 500,00
productnummer: XP-PEN_Artist_22_Pro_Pen_display_
Niet in voorraad

Het Artist 22 Pro Pen display is professioneel tekentablet met een 21.5 inch displaycanvas. Dit tekentablet is uitstekend voor illustrators en animators die hun keyboard voor de shortcut keys van het (teken)programma gebruiken. Op het Full HD scherm met een reactiesnelheid van 14ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. De meegeleverde P02S stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle populaire (teken)software zoals Adobe Photoshop en Illustrator, Fire Alpaca, Corel Painter.

Het tekencanvas

De Artist 22 Pro heeft afmetingen van ca. 51 x 33 x 3 cm met een displaycanvas van 21.5 inch ( ca. 48 x 27 cm ). Het display heeft een beeldschermresolutie van 1920x1080 pixels en een beeldhoek van 178°. Met een resolutie van 5080 LPI en een reactiesnelheid van 14ms teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Het scherm is volledig gelamineerd, hierdoor treedt er geen virtuele parallax op. Er zit dus geen zichtbare ruimte tussen je cursor op het display en de pentip van de stylus. Het tekendisplay kun je instellen als gekopieerde weergave van het hoofdbeeldscherm of als extra beeldscherm. Het canvas heeft een zekere stroefheid die overeenkomt met werkelijk papier. Bij de Artist 22 Pro krijg je een tweevingerhandschoentje zodat je hand prettig over het canvas glijdt. De lichtintensiteit van het scherm kun je zelf aanpassen met de drukgevoelige knoppen aan de bovenkant van het tablet.

Met de tekentablethouder kun je kun je het scherm soepel in kleine stapjes verstellen met de hendel aan de achterkant van het scherm. De onderkant van het tekentablet is voorzien van rubberen anti-slip voetjes zodat het op een gladde ondergrond niet gaat schuiven.

Prettige stylus om urenlang te gebruiken

De P02S rechargable stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Daarnaast kun je met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De P02S stylus is licht van gewicht en ligt prettig in de hand. De stylus heeft een herlaadbare batterij, die je erg vlot kunt opladen. Zo kun je na een korte pauze direct weer verder. Met een volle batterij kun je twee maanden vooruit. De pen is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt.

Beschikbare drivers

De bijbehorende driver is eenvoudig via de XP-PEN website te downloaden en te installeren. Vervolgens zal de software het tekentablet automatisch herkennen. De instellingen zijn via de software naar eigen wens in te stellen. Er zijn drivers beschikbaar voor Windows 10/8/7 (32-64bit) en MAC OS X (10.10 en hoger). Bij het uitkomen van nieuwe besturingssystemen anticipeert XP-Pen hierop met updates. Bij Windows is het eventueel noodzakelijk om Windows-Ink uit te schakelen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan in het configuratiemenu. De drivers worden met regelmaat bijgewerkt.

De Artist 22 Pro is te gebruiken met een brede variatie (teken)software zoals Adobe Photoshop, GIMP, Pixalogic ZBrush, het gehele Office pakket en zelfs met Open-source 3D programma’s zoals Blender en Krita.

Wat zit er in de doos:
1x Pen Display; 1x Rechargeable Stylus; 1x Power cord; 1x USB cable; 1x HDMI cable; 1x Power adapter; 1x Drawing Glove; 1x Pen Stand; 1x Pen charging cable; 1x Cleaning Cloth; 1x Quick Guide