fbpx
Zaterdag, mei 18, 2024
XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S
  • XP-PEN Star G960S

XP-PEN Star G960S

EUR 69,99
productnummer: XP-PEN_Star_G960S
Slechts 1 in voorraad

Het Star G960S grafisch tekentablet van XP-PEN is breed inzetbaar bij het maken van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten, animaties of het toepassen van fotobewerkingen. De meegeleverde PH2 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Het slanke design maakt de Star G960S een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

Het tekencanvas

Het Star G960S tekentablet is ca. 32 cm bij 21 cm groot, waarbij het gedeelte van het canvas slechts een hoogte van 10 mm heeft. Het tekencanvas wordt aangeven met de vier witte indicatoren en heeft een grote van ca. 23 cm bij 15 cm (9 x 6 inch). De brede rand rondom het canvas ondersteunt de hand en pols. Met een resolutie van 5080 LPI en een minimale reactiesnelheid teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Je kunt de Star G960S in een verticale of horizontale modus gebruiken en linkshandige gebruikers kunnen hem 180 graden draaien. De Star G960S is te gebruiken met een brede variatie (teken)software zoals Adobe Photoshop, GIMP, Pixalogic ZBrush, het gehele Office pakket en zelfs open-source programma’s zoals Blender en Krita. Dit tablet kan dus voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden.

Geoptimaliseerde workflow in elk programma

Het Star G960S tekentablet heeft vier drukknoppen waarvan je de functies zelf kunt instellen. De knoppen zorgen dat je eenvoudig en snel de meest gebruikte functies van het desbetreffende (teken)programma kunt gebruiken. In de XP-PEN software van het Star G960S tekentablet kun je per programma een profiel met instellingen samenstellen. Bij het wisselen van (teken)programma veranderen de functies van de knoppen mee. Omdat het tablet zowel linksom als rechtsom te gebruiken is, kunnen linkshandige gebruikers ook de knoppen gemakkelijk bedienen. De onderkant van het tekentablet is voorzien van rubberen anti-slip strips zodat het op een gladde ondergrond niet gaat schuiven.

8192 drukniveaus voor uiterste precisie

De PH3 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Ook herkent de stylus een tilt van 60° van de tip zodat je zonder de instellingen te hoeven wijzigen schaduwen kunt aanbrengen en uit de losse pols kunt schetsen. Daarnaast kun je met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. Voor extra gemak worden er 10 extra penpunten meegeleverd zodat je er altijd voldoende hebt.

Beschikbare drivers voor het Star G960S tekentablet

De Star G960S sluit je aan op je computer met de USB kabel. De bijbehorende driver is eenvoudig via de XP-PEN website te downloaden en te installeren. Vervolgens zal de software het tekentablet automatisch herkennen. De instellingen zijn via de software naar eigen wens in te stellen. Er zijn drivers beschikbaar voor Windows 10/8/7 (32-64bit), MAC OS X (10.10 en hoger) en voor Android 6.0 en hoger. Bij nieuwe updates van Windows of Mac anticipeert XP-Pen hierop met updates. De drivers worden met regelmaat bijgewerkt. Bij Windows is het eventueel noodzakelijk om Windows-Ink uit te schakelen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan in het configuratiemenu. Door Android ondersteuning kun je dit tekentablet ook aansluiten op je Android telefoon (met USB OTG functionaliteit) om de telefoon als beeldscherm te gebruiken.

Wat zit er in de doos:
 
1x Pen Tablet; 1x Battery-free Stylus; 10x Replacement Pen Nibs; 1x Pen-Clipper; 1x USB Cable; 1X USB to USB-C adapter; 1x USB to Micro USB adapter; 1 x Quick Guide