fbpx
Zaterdag, juni 22, 2024
XP-PEN Star06 Wireless
  • XP-PEN Star06 Wireless
  • XP-PEN Star06 Wireless
  • XP-PEN Star06 Wireless
  • XP-PEN Star06 Wireless
  • XP-PEN Star06 Wireless

XP-PEN Star06 Wireless

EUR 89,99
productnummer: XP-PEN_Star06_Wireless_
Slechts 1 in voorraad

De Star06 is veelzijdig wireless tekentablet die kunt je inzetten van schetsen, aantekeningen, illustraties en 3D objecten, animaties of het toepassen van fotobewerkingen. Dit tekentablet is daarmee interessant voor fotografen, studenten, illustrators en andere creatievelingen. De P01 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Dankzij het slanke design is de Star06 een praktisch tablet met een hanteerbaar formaat om mee op pad te nemen.

Wireless schrijven en tekenen

De Star06 heeft zowel bedrade als draadloze USB-mogelijkheden. Sluit de meegeleverde 2.4G USB-ontvanger aan op de computer om draadloos te kunnen tekenen, of sluit de Star06 aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel. De capaciteit van de batterij is 1050mAh en de gebruiksduur van een volle batterij is ongeveer 16 uur. Een lege batterij is binnen 2 uur weer opgeladen met de USB-kabel. Het opladen van de batterij wordt niet onderbroken tijdens het gebruik van het tablet.

Het tekencanvas

Het Star06 tekentablet is 35,5 cm bij 22 cm groot, waarbij het gedeelte van het canvas slechts een hoogte van 10 mm heeft. Het tekencanvas wordt aangeven met de vier witte indicatoren en heeft een grote van ca. 25,5 cm bij 15 cm (10 x 6 inch). De brede rand rondom het canvas ondersteunt de hand en pols. Met een resolutie van 5080 LPI en een reactiesnelheid van slechts 250RSP teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Linkshandige gebruikers kunnen het Star06 tekentablet 180 graden draaien, zodat zij ook de knoppen gemakkelijk kunnen bedienen. Bij de Star06 krijg je een tweevingerhandschoentje zodat je hand prettig over het canvas glijdt. De onderkant van het tekentablet is voorzien van rubberen anti-slip strips zodat het op een gladde ondergrond niet gaat schuiven.

Geoptimaliseerde workflow in elk programma

Het Star06 wireless tekentablet heeft zes drukknoppen en een multifunctionele draaischijf waarvan je de functies zelf kunt instellen. De knoppen zorgen dat je eenvoudig en snel de meest gebruikte functies van het desbetreffende (teken)programma kunt gebruiken. Zoals het veranderen van bijvoorbeeld de grootte van de brush, de hand-tool of een actie ongedaan maken. Met de XP-PEN software van het Star06 tekentablet kun je per programma een profiel met instellingen samenstellen. Bij het wisselen van (teken)programma veranderen de functies van de knoppen mee. De zwarte draaischijf kun je bijvoorbeeld gebruiken om te scrollen of in te zoomen. Omdat het tablet zowel linksom als rechtsom te gebruiken is, kunnen linkshandige gebruikers ook de knoppen gemakkelijk bedienen. Het Star06 Wireless tekentablet is te gebruiken met een brede variatie (teken)software zoals Adobe Photoshop en Illustator, Pixalogic ZBrush, Corel Painter, het gehele Office pakket en zelfs Open-source 3D programma’s zoals Blender en Krita.

Natuurlijke vloeiende penstreken

De P01 Passive stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Je kunt met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. De stylus kun je handig rechtop neerzetten met de meegeleverde penhouder of aan de zijkant van het tablet in de pen sleeve plaatsen. Voor extra gemak worden er 8 extra penpunten meegeleverd zodat je er altijd voldoende hebt.

Beschikbare drivers voor het Star06 tekentablet

De bijbehorende drivers van de Star06 is eenvoudig via de XP-PEN website te downloaden en te installeren. Vervolgens zal de software het tekentablet automatisch herkennen. De instellingen zijn via de software naar eigen wens in te stellen. Er zijn drivers beschikbaar voor Windows 10/8/7 (32-64bit) en MAC OS X (10.10 en hoger). Bij het uitkomen van nieuwe besturingssystemen anticipeert XP-Pen hierop met updates. Bij Windows is het eventueel noodzakelijk om Windows-Ink uit te schakelen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan in het configuratiemenu. De drivers worden met regelmaat bijgewerkt.

Wat zit er in de doos:
 
1x Pen Tablet; 1x Battery-Free Stylus; 1x Pen stand; 8x Replacement pen nibs; 1x USB Cable; 1x USB Wireless receiver; 1x Drawing Glove; 1x Quick Guide