fbpx
Maandag 5 juni 2023

Boek tijdig uw (communie)reportage, zo bent u zeker dat wij uw reportage kunnen maken, en heeft u nog de mogelijkheid om te kiezen uit alle soorten afwerkingen voor de presentatiekaartjes en fotoboekjes.

De communicant wordt bij ons in de fotostudio of op locatie gefotografeerd. Uit al deze opname beslist u mee welke foto's u wenst te gebruiken voor op de kaartjes, het presentatieboekje of de vergroting. Alle aangekochte foto's krijg je ook digitaal voor op sociale media, bureaublad, ....

Onze persoonlijke aanpak en een intake gesprek zorgt voor een unieke fotoreportage in onze fotostudio of op locatie.
Na de selectie van de foto's ontwerpen wij voor iedereen geheel gratis een uniek kaartje, en kan er indien gewenst vooraf een proefdruk gemaakt worden. Zo heeft iedere communicant bij ons een persoonlijk kaartje. Als vakfotograaf verzorgen we uw fotoreportage van opname tot afwerking in eigen fotostudio en fotolabo.
Kom gerust eens vrijblijvend informeren in onze winkel naar mogelijkheden en prijzen.

richtprijs Een volledig communiepakket (studioreportage met fotoalbum 20x20cm in luxedoos, 10 familiekaartjes, 20 vriendenkaartjes en digitale beelden LR)is voor 275,00 euro.

Je kan uw eigen pakket samenstellen volgens de gewenste aantallen. Voor de familiekaarten hebben we verschillende presentatiekaartjes die we volledig naar uw wensen met foto kunnen personaliseren of nieuwe kaartjes kunnen ontwerpen. Eveneens kunnen we kaartjes etc voorzien van goud of zilver folieprint.
Zelf een creatief idee? Laat het gerust weten en we kijken samen naar de haalbaarheid.

Fotografeer jezelf? Dan kan u ook bij ons terecht voor de afwerking van uw kaartjes.