fbpx
Dinsdag 18 mei 2021

Iedere foto komt beter tot zijn recht met de juiste presentatie. Zoals in een fotokader, hout, aluminium, breed of smal, strak of met vele krullen. In totaal bestaat de huidige collectie uit enkele honderden modellen met elk hun eigen kleuren. Zo kom je al snel aan enkele duizende varianten. Wij helpen u graag vrijblijvend om de juiste kader te kiezen.

Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we maatwerkkaders aanbieden zonder hiervoor extra kosten aan te rekenen. Alle fotokaders worden standaard voorzien van hoogwaardig fotoglas zonder verkleuring. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor het True Vue glas met een ongekende helderheid en een een UV Absorbatie van 99%.En dit voor een geringe meerprijs. Voor kleiner foto's heeft u bij ons een extra keuze uit Design fotokaders, rechtstreeks door ons geimporteerd vanuit Italië om u zo een zeer prijs gunstig kader te kunnen aanbieden. 
Als dit nog niet genoeg is  ontwerpen en maken wij ook zelf enkele exclusieve fotokaders, Kan eventueel na samenspraak op bestelling worden gemaakt.

Naast de alom gekende fotokader, kan u uw foto ook presenteren op diverse plaatdragers. Een harde pvc plaat standaard verkrijgbaar in wit of zwart andere kleuren zijn mogelijk vanaf 3m². Op deze plaat kunnen we randloos werken of met een boord rond de foto. Een Harder materiaal en minder gevoelig voor temperatuur schommelingen is het sandwich paneel van Aluminium Eveneens randloos of een met een boord in geborsteld aluminium, inox look, NIEUW mat zwart en hoogglans zwart.  Als derde plaat hebben we het transparante acrylaat waarbij we de foto voor of achter het acrylaat kunnen monteren. Alle platen worden steeds voorzien met een universeel ophangrail.

Heeft u een andere presentaite in gedachte, zoals een blokkader, of op hout, ... vraag ernaar en wij bekijken hoe we uw idee kunnen realiseren.