fbpx
Zaterdag, mei 18, 2024

FineArt print

Door de combinatie van onze printtechnieken en de papiersoorten van Hahnemühle kunnen we hoogwaardige FineArt prints maken met een zeer lange kleurvastheid. Dit proces is ook gekend als giclee print of digigraphie.

Hahnemühle Photo Rag® Bright White is een helder wit 100% katoenen kunstpapier met een inkjetcoating speciaal op maat gemaakt voor FineArt printen. De licht gedefinieerde viltstructuur en karakteristieke zachte Photo Rag® gevoel geeft elke FineArt-print een ongelooflijke diepte en driedimensionale uitstraling. In combinatie met de matte premium inkjetcoating produceert dit indrukwekkende FineArt-prints met levendige kleuren, diepe zwarten en buitengewone reproductie van details. Het heldere wit van het papier zorgt ook voor bijzonder briljante resultaten voor afbeeldingen met een hoog contrast. De zuur- en ligninevrije Photo Rag® Bright White 310gr voldoet aan de meest veeleisende eisen voor leeftijdsbestendigheid en is perfect voor het reproduceren van FineArt foto's en kunstwerken.

Hahnemühle Photo Rag® Ultra Smooth, een andere toevoeging aan de Photo Rag®-familie, is een bijzonder glad en zijdezacht 305gr papier voor hoogwaardige FineArt-afdrukken. Het 100% witte katoenen kunstpapier heeft een discreet, zeer fijn gestructureerd oppervlak dat opvallend zijdeachtig aanvoelt. De matte premium inkjetcoating garandeert buitengewone printresultaten met indrukwekkende reproductie van kleur, detail en zeer diep zwart. Photo Rag® Ultra Smooth is veelzijdig en produceert indrukwekkende resultaten voor zowel FineArt-fotografie als kunstreproducties. De zuur- en ligninevrije alleskunner voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid en is perfect voor hoogwaardige zwart-wit FineArt prints en portret foto's.

Eveneens is er mogelijkheid om uw FineArt-prints te voorzien van een certificaat. Hiervoor gebruiken wij het Protection Hologram System met het Certificate of Authenticity for FineArt.

Afgedrukt op Hahnemühle papier met een kleurvastheid van 100 jaar of meer. Alle formaten mogelijk tot 110 cm breed.

Voor onze FineArt prints heeft u keuze uit:

Hahnemühle Photo Rag® Bright White, 100% helder wit katoen, 310 gram papier.
Hahnemühle Photo Rag® Ultra Smooth, 100% wit katoen, 305 gram papier.

Eveneens is er mogelijkheid om uw FineArt-prints te voorzien van een certificaat. Hiervoor gebruiken wij het Protection Hologram System met het Certificate of Authenticity for FineArt.

Merk DS art
EUR 0,00
* afmeting:

* papiersoort:

* fileupload:

certificate of Authenticity: